Rakentaa ja myy:

Raatihuoneenkatu 3 A 1
50100 MIKKELI
Puhelin 044 350  4007

Myynti:

SKV-Kuopio
Puijonkatu 27, 2. krs
70110 Kuopio
Puhelin 010 228 4900
fax 010 228 4901
www.skv.fi


Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy
Puijonkatu 25
70100 Kuopio
Puhelin 010 258 8505
fax 010 258 8281
www.opkk.fi

As Oy Kuopion Rantakerttu

Modernin valoisat kodit Saaristokaupungissa.

Asunnot luovutettiin asukkaille 30.6.2014

Valoisaa ja toimivaa asumista.
Asunto Oy Kuopion Rantakertun suunnittelun lähtökohtana on ollut yksi ajatus ylitse muiden: tehdään modernilla arkkitehtuurilla, viihtyisän valoisia ja toimivia koteja, jotka sijaitsevat viimeistellyssä, luonnonkeskeisessä ja omakotitalomaisessa ympäristössä.

Jokainen koti on harkittu ja nykypäivän vaatimuksia vastaava kokonaisuus. Pohjapiirrokset on suunniteltu siten, että kaikki tilat tulevat tehokkaasti käyttöön. Oleskelutilojen isot ikkunat ja normaalia korkeampi huonekorkeus antavat kotiin valoa ja avaruutta.

Keskellä Saaristokaupunkia.
Asunto Oy Kuopion Rantakerttu rakennetaan keväällä 2014 valmistuvan Savolanniemen ja Rautaniemen yhdistävän Pölläkänlahden ylittävän sillan läheisyyteen. Keskustaan pääsee sillan valmistumisen jälkeen kätevästi joko Pirtin tai Rautaniemen kautta. Hyvät linja-autoyhteydet, työmatkan varrella olevat palvelut, uudet koulut ja päiväkodit tarjoavat arkeen toimivuutta ja turvallisuutta.

Lähellä oleva vesistö, valmiit ulkoilureitit ja leikkipaikat antavat mahdollisuuksia aktiiviseen sekä luonnonläheiseen elämään.

Asunto Oy Kuopion Rantakertussa on kaikki valmiina omanoloiselle ja yksilöidylle kodille. Näiden seinien sisällä on helppo viihtyä modernissa ja ikiomassa kodissa.

Tutustu esitteeseen

» Lataa pdf (1,34 Mt)
» Avaa virtuaaliesite

» Materiaalivalinnat esite
(pdf 3,81 Mt, päivitetty 14.2.2014 )

Huoneistoluettelo ja hinnasto

Tämä hinnasto on laadittu ennakkomarkkinointivaiheessa ja myyjä varaa oikeuden muuttaa siinä annettuja tietoja.       

Taloja tulee kolme talo A, B ja C. Asunnot ovat alla olevassa hinnastossa merkitty kirjaimin ja numeroin tästä syystä.

Huoneisto nro Huoneisto tyyppi Pinta-ala m2 Velaton hinta €
TALO A
A1 2H+K+S 52,5 MYYTY
A2 2H+K+S 52,5 MYYTY
A3 2H+K+S 49,0 MYYTY
A4 3H+tupak+S 66,5 MYYTY
TALO B
B5 3H+tupak+S 66,5 MYYTY
B6

2H+K+S

52,5 MYYTY
B7 2H+K+S 52,5 MYYTY
B8 4H+K+S 102,0 MYYTY
TALO C
C9 2H+K+S 52,5 MYYTY
C10 2H+K+S 52,5 MYYTY
C11 2H+K+S 49,0 MYYTY
C12 2H+K+S 52,5 MYYTY
C13 3H+tupak+S 66,5 MYYTY
Autopaikat
Autokatospaikka 14 kpl MYYTY

Rakennustapaseloste

Osoite: Savolanrannantie 2, 70820 Kuopio
Asuntoja: 13 kpl
Autokatospaikkoja: 14 kpl

PIHA-ALUE
Autokatokset, jätekatos ja leikkipaikka sijaitsevat asemapiirroksessa esitetyissä paikoissa. Huoneistokohtaiset puolilämpimät varastotilat ovat asuntojen pääsisäänkäynnin    
yhteydessä. Istutukset, nurmetukset ja kulkureitit tehdään asemapiirroksen mukaan.

JULKISIVUT JA VESIKATE

Ulkoseinät ovat puuverhottuja ja maalattuja. Vesikatteena on peltikate.  

IKKUNAT
Ikkunat ovat kolmilasisia kaksipuitteisia sisäänpäin avautuvia puu-alumiini-ikkunoita.

OVET
Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja tehdasvalmisteisia ovia. Asuintilojen väliovet ovat valkoisia vakiolaakaovia. Saunoissa on lasiovi. Ovet ovat karkaistuja lasiovia leppäkarmilla. Varastojen ovet ovat lämpöeristettyjä ulko-ovia.

VÄLISEINÄT
Huoneistojen väliset seinät ovat äänieristettyjä puu- tai betonirakenteisia seiniä.
Asuintilojen väliseinät ovat puu- tai metallirunkoisia kipsilevyseiniä.    
Saunan ja pesutilojen seinät ovat osaksi muurattuja.

SEINÄPINNAT
Asuintilojen seinät tasoitetaan ja maalataan värisuunnitelman mukaan. Keittiön kalusteväli ja pesutilojen seinät laatoitetaan. Erillis WC:n altaan tausta- ja sivuseinä laatoitetaan (4h+k). Saunan seinät paneloidaan leppäpaneeleilla.            

KATTOPINNAT
Asuintilojen vinot kattopinnat ruiskutasoitetaan (kipsilevy). Pesu- ja saunatilojen katot paneloidaan leppäpaneeleilla.

LATTIAPINNAT
Asuintilojen lattiat pinnoitetaan tammilautaparketilla tai laminaatilla. Osa eteisistä, pesu-, sauna- ja erillis WC-tiloissa (4h+k) lattiat laatoitetaan.

KALUSTEET
Kalusteet ovat toimittajan vakiokalusteita maalatuilla MDF-ovilla. Keittiön työtasot ovat taivereunalaminaattia ja pesualtaat ruostumatonta terästä. Pesu- ja erillis WC-tiloissa (4h+k) on allaskaappi, pesutiloissa on pyykkikaappi.

VARUSTEET
Pesutiloissa on suihkuseinäke ja suihkuverhokisko, pyyhekoukusto, WC-paperiteline, peili ja valaisin. WC-ssä (4h+k) on wc-paperiteline, pyyhekoukusto, peili ja valaisin. Saunoissa on leppälauteet ja valaistus LED-valoilla.

KODINKONEET
Keittiöissä on astianpesukone, liesituuletin ja varaus mikroaaltouunille. Kaksioiden keittiöissä on jääpakastinkaappi ja sähköliesi keraamisella keittotasolla. Suurimpien asuntojen keittiöissä on jääviileäkaappi ja pakastinkaappi sekä keraaminen
keittotaso ja kalusteuuni. Kodinkoneet ovat metallin harmaita. Pesutiloissa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunoissa on sähkökiuas.

MUUTA
Rakennukset liitetään kaukolämpöverkostoon ja huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämpimän ja kylmän veden mittaus on huoneistokohtainen. Rakennuksissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto    
lämmöntalteenotolla, ei jäähdytystä. Suurimmissa asunnoissa (3h+k ja 4h+k) on varaus takalle.

Lisähintaan: Ikkunoiden ja ikkunaovien sälekaihtimet, terassilasitukset, ilmalämpöpumppu ja takka.

Tämä rakennustapaselostus on lyhennelmä rakennus- ja maalaustyöselityksestä. Rakentaja pidättää oikeuden muutoksiin tämän esitteen suhteen ( jossa perustelluista syistä edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita voidaan vaihtaa toisiin samanarvoisiin, jotka eivät vaikuta laatutasoon) ja oikeuden viranomaisten edellyttämiin muutoksiin. Kohteessa voidaan joutua tekemään talotekniikkaan liittyviä alaslaskuja ja koteloita, jotka eivät näy suunnitelmissa. Kalusteissa tms. sisustusasioissa voi tulla rakentamisen aikana mitoitusmuutoksia, jotka saattavat poiketa alkuperäisestä suunnitelmasta. Esitteen piirustukset ja kuvat ovat ohjeellisia. Esite on laadittu ennakkotietojen antamiseksi ja sen tiedot perustuvat laatimishetkellä käytössä olleisiin tietoihin ja ovat näin ollen ohjeellisia ja alustavia.

8.3.2013                            
JL-Rakentajat Oy