Oma koti, keskellä kaupunkia!

Kohde on valmistunut 8/2012 ja kaikki asunnot on myyty. Muutama autohallipaikka vielä jäljellä.

Upouusi koti aivan ydinkeskustassa on harvinaisuus missä tahansa - nyt sellaisia on Mikkelissä. Asunto Oy Asemanrinne sijaitsee juna- ja linja-autoaseman vieressä, aivan lähellä Mikkelin maankuulua, tunnelmallista toria. Asunnot ovat toimiviksi suunniteltuja ja valoisia. Kaikki materiaalit ovat korkealuokkaisia. Kattoterasseilta avautuvat kaupunkinäkymät moneen suuntaan. Monipuoliset erikoisliikkeet, ruokakaupat, kahvilat ja ravintolat, virastot ja muut ydinkeskustan palvelut löytyvät lähes nurkan takaa.

Itsenäisessä asunto-osakeyhtiössä on 37 asuin-huoneistoa ja yksi katutason toimistohuoneisto. Hyvin suunnitellut ja viihtyisät asunnot ovat kooltaan 45 m2-97,5 m2. Huoneistoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja ne on varustettu nykyajan mukavuuksilla. Kaikissa asuinhuoneistoissa on omat saunat.

Autopaikat sijaitsevat omassa parkkihallissa rakennuksen alla, kahdessa eri kerroksessa. Parkkihalliin pääsee kätevästi myös sisäkautta. Rakennuksen alta ja pihan poikki kulkee pyörätie satamaan.